Kokemuksia

Kokemuksia TalenHub Joensuu hankkeen osallistujilta

Boris, harjoittelija superparkissa


Harjoittelujakso oli erittäin hyödyllinen. Tärkeimmät tehtäväni harjoittelussa olivat yritysten kontaktointi, verkostoituminen, tiedon etsiminen, sosiaalisen median ja markkinoinnin taitojen kehittäminen. Tahtoisin kiittää TalentHub projektia! Projekti oli erittäin hyödyllinen ja sen avulla sain uusia kontakteja, tapasin upeita ihmisiä, kehitin työelämässä ja opiskelussa tarvittavia taitoja. Lisäksi löysin töitä!

 

nimetön, harjoittelija


Harjoitteluni oli erittäin hyödyllinen. Tärkeimmät tehtäväni harjoittelussa olivat elävän yleisön edessä pitchaus ja yksityisen rahoituksen löytämisen koordinointi.

 

Pauli Jämsén, Joensuun Sänkytehdas, työnantaja


Emme olisi menestyneet [venäjän myynnissä] ilman harjoittelijaa. TalentHub Joensuu hankkeesta on ollut suuri apu.

 

Minh Hang, harjoittelija Vaki Gamesilla


Harjoitteluni oli hyödyllinen. Tärkeimmät tehtäväni harjoittelussa olivat digitaalinen markkinointi (mukaan lukien SEO, sähköposti, sosiaalinen media ja vaikuttavat markkinoijat) sekä samassa toimialassa toimivien vertaisyritysten markkinointistrategian tutkimus. TalentHub on silta kansainvälisten osaajien ja yritysten välillä ja tarjoaa hyödyllistä kokemusta molemmille osapuolille.

 

Olga, harjoittelija Joensuun sänkytehtaalla


Harjoitteluni oli erittäin hyödyllinen. Tärkeimmät tehtäväni harjoittelussa olivat liidien generoiminen, asiakassuhteiden ylläpito ja markkinatutkimuksen tekeminen. Oli ilo työskennellä yhtiön toimitusjohtajan Pauli Jämsenin kanssa. Käytännön kokemuksen ohella koulutus antoi minulle mahdollisuuden harjoittaa ja kehittää ammattitaitojani ja soveltaa tietoani. Se antoi minulle myös mahdollisuuden tutustua suomalaisen yrityksen työelämään. Olen varmasti saanut huomattavaa etua työskennellessäni tässä yrityksessä.

 

nimetön, harjoittelija


Harjoitteluni oli hyödyllinen. Tärkeimmät tehtäväni harjoittelussa olivat kansainvälisten konkreettisten yritysten markkinatutkimukseen osallistuminen, olemassa olevien tietokantojen päivittäminen ja englanninkielisten materiaalien tarkistaminen.

 

Kristina, harjoittelija Botanialla


Harjoitteluni oli erittäin hyödyllinen. Tärkeimmät tehtäväni harjoittelussa olivat keskittyneet erilaisiin puutarhakauppojen avaruusjärjestelyihin, myynnin logiikkaan ja siellä myytävien tavaroiden tyyppeihin. Lisäksi loin testi myyntituotteita, tutkin yhteistyökumppani yrityksiä sekä osallistuin talvipuutarha tapahtuman kehittämiseen.